Bubbel voetbal kopen: 4 redenen om juist te huren

Wil je meer weten over bubbel voetbal huren?

Als je bij ons bubbelballen gaat huren kun je waar, wanneer en zolang je maar wilt bubbelvoetballen. Het is een lachwekkende activiteit voor zowel jong als oud. Welk team beukt de meeste tegenstanders om of welk team scoort de meeste doelpunten? Door het huren van een bubbelvoetbal organiseer je in ieder geval een hilarisch, verrassend en onvergetelijk teamspel. Hoe fijn is dat!

Bij het organiseren van een bubbel voetbal heb je verschillende opties. Je kunt bubble voetbal kopen, op een bubbelbal locatie huren of een bumperball set huren. Bij dit laatste regel je alles zelf. Speel je vaak bubbel voetbal dan is het slim om bumperballen te kopen. Maar er zijn ook genoeg redenen waarom je deze zou huren. Wij vertellen jou de 4 redenen om juist te huren, zodat je weet welke keuze het beste bij jou past.
bubbelbal is een gezellige activiteit

1. Relatief goedkoop

De eerste reden om te kiezen voor huren is dat het relatief goedkoop is. Dit geldt wanneer je het niet heel vaak speelt of organiseert en met een grote groep speelt. Bij een grote groep is het kopen van bubbelbal een hoge investering. Je vraagt je nu dan misschien wel af wat het prijsverschil is tussen het kopen en huren van bubbel voetbal. Daar hebben wij het antwoord op. Als je 6 bubbelballen huurt ben je al snel zo’n 1830 euro kwijt. En dan krijg je er alleen 2 compressors bij. 


Daarentegen ben je bij het huren van bubbel voetbal op een bepaalde locatie al zo 150 euro voor maar 1 uur spelen met 6 deelnemers kwijt. Bij het huren van een bubble voetbal set heb je het voordeel dat je onbeperkt kunt spelen vanaf 100 euro bij 6 personen. Als je bubbel voetbal niet zo vaak speelt bespaar je er dus heel erg mee. En dat merk je, want als je bumperballen gaat kopen kun je veel minder extra’s erbij regelen. Bij het huren is er meer budget voor een fantastisch feest. Hoe fijn is dat.

2. Veel gemak en vrijheid

Bubbel voetbal huren geeft veel gemak, omdat alle bubbelballen vooraf gecheckt worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iets niet werkt. Bovendien krijg je alles erbij geleverd wat je nodig hebt. Denk hierbij aan een voetbal, scheidsrechtersfluitje, speluitleg en compressor. Ga je een bubbelbal kopen dan zal je alles zelf moeten controleren. En is er een bumperball kapot, dan moet je deze ook nog eens zelf repareren. Tevens zit je met een garantie van maar een paar jaar.


Of je nu een bubble voetbal gaat kopen of huren, je hebt altijd vrijheid in het vormgeven van jouw dag. Zo kun je zelf bepalen hoelang je het speelt. Het huren van bumperballen kan zelfs voor meerdere dagen. Het enige verschil in vrijheid is dat je bij het kopen van een bubbel voetbal set minder budget overhoudt om extra’s erbij te regelen. Wil je een goedkoop feestje, dan kun je het dus niet een unieke ervaring geven. Bij het huren kan dat wel. Zo kun je er eenvoudig een opblaas voetbalveld of doelen bij regelen.

knappe kerel bereidt bubbelvoetbal voor

3. Geen extra opslag nodig

Naast het profiteren van gemak, vrijheid en een lage prijs, heb je geen grote opslagplaats nodig bij het huren van een bubble voetbal box. Bubbelballen nemen immers veel ruimte in, omdat ze erg groot zijn. Zeker als je voor een grote groep organiseert blijf je bij het kopen van bumperballen met veel voorraad zitten. En als je weinig inkoopt en die keren erop met een grote groep speelt, zit je weer met te weinig voorraad. Dan zul je dus een hele nieuwe bubbelbal set moeten kopen.


Is het dan niet slim om een bubble voetbal set te kopen als je vaak met een kleine groep speelt? Wij adviseren in dit geval om daar alleen voor te kiezen als je er niet al te veel extra’s bij wilt. Voornamelijk als dit veel ruimte in beslag neemt. Soms kun je op de locatie al een voetbaldoel hebben. Maar je kun ook pionnen neerzetten die aangeven waar het doel is. Stel je wilt toch een echt voetbaldoel en die is niet aanwezig, dan kun je die er makkelijk bij huren. Als je ze koopt kost dit ook weer extra opslag. Daarom is een bubbelbal set kopen vaak af te raden.

er wordt een spelletje bubbelvoetbal gespeeld

4. Meer dan alleen bubbel voetbal

Als je bubbel voetbal voor een langere tijd speelt wordt het vaak minder leuk voor de spelers. Ze willen graag afwisseling. Je kunt dan wel teams afwisselen, maar je hebt ook de mogelijkheid om het eenvoudig te combineren met andere activiteiten. Bij het kopen van bumperballen is dit vaak een duur grapje en zit je ook nog eens met opslag. Bij het huren van onze bumperballen kun je er onder andere een archery tag, lasergame of silent disco set bij huren. En dat voor een mooie deal.


Bij ons is bubbel voetbal in combinatie met lasergamen of archery tag heel eenvoudig. Je krijgt er speluitleg en diploma's bij en het wordt zelfs persoonlijk aan jouw deur bezorgd. Dit is uniek, want bij veel andere verhuurbedrijven is dit niet het geval. En dat niet alleen, als je een bubble voetbal set gaat kopen profiteer je hier niet van. Als je dus meer dan alleen een leuk feestje wilt beleven, dan is het huren altijd fijn. Je regelt het precies zoals jij wilt voor de beste prijs en kwaliteit.

Waar huur je een bubbel voetbal set?

Een feestje of uitje organiseren voor zoveel personen als jij maar wilt? Dat kan met onze bubbel voetbal sets. Gaat het regenen, dan kun je altijd nog indoor bubbelvoetballen of de set annuleren. Je huurt bij ons een complete bubbel voetbal box voor de voordeligste prijs. Kies je ervoor om een bubble voetbal set te kopen, dan zal je rekening moeten houden met onder andere opslag en minder budget voor extra’s.


Benieuwd geworden naar onze bubbel voetbal mogelijkheden?