Bubbel voetbal in Amsterdam en nog veel meer locaties

Wil je meer weten over bubbel voetbal huren?

Als je bij ons bubbelballen gaat huren kun je waar, wanneer en zolang je maar wilt bubbelvoetballen. Het is een lachwekkende activiteit voor zowel jong als oud. Welk team beukt de meeste tegenstanders om of welk team scoort de meeste doelpunten? Door het huren van een bubbelvoetbal organiseer je in ieder geval een hilarisch, verrassend en onvergetelijk teamspel. Hoe fijn is dat!

Een bumperball op eigen locatie organiseren? Of je nu bubbel voetbal in Amsterdam voor een kinderfeestje organiseert, in Rotterdam voor een vrijgezellenfeest. Of juist bubbelbal organiseert voor een familiedag in een dorp als Zieuwent. Bij ons kun je de locatie volledig zelf kiezen. Het kan alleen wel lastig zijn om een geschikte speelplek te kiezen, omdat er oneindig veel keuze is. Daarom geven we jou wat tips en ideeën voor een geweldige bubbel voetbal party bij jou in de buurt.
overzicht van een bubbelbal locatie

Wat zijn geschikte speelplekken?

Bij bubbel voetbal is het belangrijk dat je een geschikte speelplek kiest. Zo is het belangrijk dat je een vlakke ondergrond hebt zonder scherpe voorwerpen. Bij mooie speelgebieden kun je denken aan een weiland, bedrijfspand, voetbalveld, sporthal, strand, een park of gewoon thuis. Of je nu een bubbel voetbal in Limburg, Groningen of Breda organiseert, er zijn altijd voldoende indoor en outdoor speelgebieden aanwezig. 

Om jou nog meer een idee te geven van wat nu een goede locatie zou zijn, geven wij wat leuke ideeën. Bij een bubbel voetbal in Amsterdam kun je denken aan Sporthallen Zuid, voetbalveld Meeuwenplein of het Beatrixpark. Een aanrader voor een bubbel voetbal in Rotterdam is bijvoorbeeld strand Nesselande, park Rozenburg of sporthal Schuttersveld. Of wil je juist een bubbelbal activiteit in een klein dorp als Zieuwent opzetten, dan is de R.K. Zieuwentse Voetbalclub of Camping Woltas een perfecte speelplek.

Bumperball locatie tips

Nu je een beetje een idee hebt voor een geschikte speelplek is het ook fijn als je alvast wat inspiratie kunt opdoen om jouw bubbel voetbal uitje zo leuk mogelijk te maken. Ons advies is sowieso om een ruime locatie te regelen die centraal voor iedereen gelegen is. Woon je dus in Zoetermeer dan is bubbel voetbal in Rotterdam goed te bereiken. Om tijd te besparen met de voorbereiding is een locatie waar al voetbaldoelen en obstakels aanwezig zijn handig. Zo hoef je dit er niet meer bij te regelen, indien je dat wenst.

Verder is het slim om naar de weersverwachtingen te kijken en een indoor locatie achter de hand te houden. Gaat het regenen, dan hoef je het feestje niet te annuleren en kun je bij regen zo naar de andere locatie. Je huurt er immers toch niets voor af, je zet alles alleen vooraf klaar op het speelveld. Wil je langer bumperball op locatie spelen, dan kun je de box ook voor meerdere dagen huren. Dit scheelt je weer in verzendkosten en zo kun je alles in één keer regelen.

Welke locaties bevelen wij aan?

Er zijn meerdere populaire bubbel voetbal locaties waar je optimaal kunt bubbelvoetballen. Deze mooie, ruime en centraal gelegen locaties delen wij graag met jou. Zo organiseer jij gegarandeerd een hilarisch en onvergetelijk bubbel voetbal kinderfeestje of uitje. En uiteraard met tevreden spelers die volop plezier zullen beleven.

Groepsfoto na het bubbelvoetballen

- Bubbel voetbal Amsterdam

- Bubbelbal Zieuwent

- Bubbel voetbal Rotterdam

- Bubbel voetbal Limburg

- Bubbel voetbal Breda

- Bubbel voetbal Groningen

- Bubbel voetbal Friesland

- Bubbel voetbal Den Haag

- Bubbelbal huren Brabant

- Bubbel voetbal Nijmegen

- Bubbelbal Utrecht

- Bubbelbal huren Gelderland

Ben je erg enthousiast over onze bubbel voetbal set en kun je niet wachten? Huur het gewenste aantal bubbelballen en beleef een geweldige dag.